TAMIL EDUCATIONAL MOBILE APPS

Sabtu 16 November 2019. Bertempat di Dewan Seri Melati IPG Kampus Ipoh telah berlangsungnya majlis pelancaran ” Tamil Educational Mobile Apps” yang dirasmikan oleh En. Mohd Khadri bin Fazil Rahman (Timbalan Pengarah IPG Kampus Ipoh). Program ini ditaja oleh MITRA, Jabatan Perdana Menteri. Sebanyak 10 apps untuk pengajaran dan pemudahcaraan (sebagai rintisan) telah dihasilkan oleh …

PANGKOR DIALOGUE 2019

Khamis 14 November. Pangkor Dialogue 2019 telah diadakan di Stadium Indera Mulia dari 14 hingga 15 November. Persidangan ini telah dirasmikan oleh DYMM Paduka Seri Sultan Perak, Sultan Nasrin Muizuddin Shah. Persidangan ini membincangkan bagaimana merangka strategi dan penyelesaian bersepadu ke arah meningkatkan sosio-ekonomi rakyat. JSS diwakili olen En Norizman, En Asri dan En Sahanudin.

SUMBANGAN KARYA 1

Rabu 13 November 2019. Dr. Mohd Nazri bin Zainuddin mengucapkan jutaan terima kasih kepada para pensyarah yang menyumbang artikel atau karya untuk dimuatkan dalam buletin Taman Berkarya Siri 3/2019. Diharapkan buletin ini menjadi platform utama kepada semua warga IPG Kampus Ipoh untuk menulis dan berkarya.